Inchiriaza telefonic: (004)-0772.227.227
Lun - Vin: 09:00 - 17:00. Pe perioada pandemiei de Covid nu se fac inchirieri sau returi in locatia din Vasile Lascar dupa ora 17:00.

Despre noi

ASCAR ofera un serviciu care se axeaza pe o anumita categorie de persoane care sunt in cautarea unei masini de inchiriat, in Bucuresti.


Serviciul rent a car Ascar urmareste sa fie intotdeauna cu un pas inaintea competitiei prin atentie la detalii, seriozitate, mentinerea unui parc auto de calitate ireprosabila si inovatii ce simplifica intregul proces de inchiriere astfel incat experienta clientilor nostri sa fie una cat mai directa, confortabila si masinile sa poata fi inchiriate si returnate in conditiile cele mai avantajoase. Din acest motiv operam printr-un sistem ce ofera clientilor posibilitatea sa returneze masinile la o locatie la alegere, cu conditia ca aceasta sa se afle sub zona de acoperire Ascar.
      


Programul nonstop este gandit pentru a facilita accesul la inchiriere masini pentru clientii care ajung in tara cu zboruri de noapte dar si pentru situatiile neprevazute in care poate aparea nevoia urgenta pentru o modalitate de transport in oras, sau oriunde in tara. Serviciile Ascar sunt mentinute intotdeauna la cele mai inalte standarde de calitate intocmai datorita dedicatiei echipei de a intampina si prevedea nevoile clientilor nostrii.


Drum bun,
Echipa Ascar

Pentru a va oferi o experienta de navigare mai buna acest site foloseste cookies.

Daca esti de acord cu acestea, inchide aceasta notificare sau afla mai multe despre setarile cookies aici | OK, inchide